Workshop ijsvogel tekenen

Ontdek de kunst van het tekenen met pastel. Tijdens deze dagworkshop begeleid ik je bij het tekenen van een ijsvogeltje met pastel potloden. Ervaring met tekenen is niet nodig; deze dag is leerzaam en inspirerend voor alle niveaus.

 

De workshop vindt plaats in mijn atelier in Liessel, Noord Brabant. Alle teken materialen zijn hier aanwezig.

Er is ruimte voor 6 deelnemers, zodat er voldoende persoonlijke begeleiding mogelijk is.

 

De kosten voor deze workshop zijn € 77,-. Dit is inclusief het gebruik van materialen, koffie, thee, iets lekkers en een vegetarische lunch.

 

Wat kun je verwachten?

Tijdens de workshop leer je de technieken van het werken met pastel. Ik zorg dat de schets al voor je klaarligt, zodat we volledig kunnen focussen op het leren werken met pastel.

Je krijgt stapsgewijze begeleiding en individuele tips, zodat je met veel nieuwe vaardigheden naar huis gaat.

De tekening zal na deze dag misschien nog niet helemaal af zijn, maar je hebt dan de handvatten om de opgedane kennis thuis verder toe te passen. Tijdens de workshop ontvang je ook een boekje met handige informatie en tips, zodat je alles nog eens rustig kunt nalezen.

 

- datum: zaterdag 13 april of zondag 28 april

- 10.00 - 16.00 uur

- € 77,- (incl. materiaalgebruik, thee, koffie en lunch)

- Liessel, Noord Brabant

- max. 6 deelnemers (de workshop gaat door bij minimaal 4 deelnemers)

 

Je kunt hieronder de workshop boeken. Kies de gewenste datum en selecteer bij het afrekenen de optie 'ophalen in Liessel'.

 

Ik kijk ernaar uit om je te verwelkomen!

 

Ben je geïnteresseerd in het volgen van deze workshop, maar passen de data je niet, of zijn ze al volgeboekt?  Dan kun je vrijblijvend een mailtje sturen naar art@pamslaats.com, ik zal je dan op de hoogte houden van toekomstige workshops. 

Enkele reacties van deelnemers

''Fantastisch genoten!''

 

''Het was een super leuke en leerzame workshop, complimenten voor jou! Alles was top, goede uitleg, lekkere lunch en mooie locatie. Een echte aanrader!''

 

''Vond het echt super leuk! Nogmaals enorm bedankt! En mocht er een vervolg workshop komen dan hoor ik het graag! 😊''

 

''Ik vond het een fijne workshop. Met tussendoor een heerlijke lunch! Veel geleerd en Pam nam alle tijd om ons alles uit te leggen en onze vragen te beantwoorden. We gingen dan ook allemaal met een mooie ijsvogel naar huis. Echt een goed verzorgde workshop, dus een aanrader.''

- José

''Ik vond de workshop heel leerzaam, leuk, fijn en gezellig. Pam legde alles heel goed uit en had de workshop super georganiseerd en voorbereid. Er was persoonlijke aandacht voor iedereen, alle ruimte voor vragen en om heerlijk zelf te tekenen. Ik vond het heel erg leuk om het ijsvogeltje te maken, om zo creatief bezig te zijn en de flow te ervaren, en was verrast door hoe het geworden is. De groep was ook heel fijn!

Ik was vantevoren vooral nieuwsgierig en zonder veel verwachtingen; ik had nog geen ervaring met pastel en weinig ervaring met tekenen. Dus ik wilde het gewoon ervaren en gaan ontdekken. Dankzij de heldere uitleg en aanwijzingen, goede voorbeelden en fantastische materialen heb ik iets moois kunnen maken en ontdekt dat ik beter kan tekenen dan ik dacht :) Dankjewel Pam! Ook voor de heerlijke lunch. Het was een bijzonderfijne dag en tot in de puntjes verzorgd.''

- Eline

 

''Ik heb enorm genoten van deze super leuke en leerzame workshop! Pam is enorm gastvrij en er was ook nog eens een heerlijke lunch. Ze is erg goed en duidelijk in het uitleggen/les geven, ik heb echt het gevoel dat ik veel geleerd heb. Het was een heerlijke en gezellige dag, zeker voor herhaling vatbaar!''